Гумат натрію - стимулятор росту для збільшення приросту пагонів, зниження опадання, підвищує стійкість рослин до стресових факторів вегетаційного періоду в посушливі, вологі і холодні роки, до підвищених доз мінеральних добрив. Стимулятор не токсичний, не мутагенний, не володіє кумулятивними властивостями, виявляє імуностимулюючі і адаптогенні властивості.
Діюча речовина препарату "Гумат натрію": натрієві солі гумінових кислот.
ПЕРЕВАГИ
Підвищує врожайність і якісні характеристики
Збільшує приріст пагонів
Підвищує стійкість рослин до стресових факторів
Підвищує посухостійкість і морозостійкість рослин
Сумісний з усіма видами мінеральних добрив і пестицидів.
Склад і кількість діючої речовини
Калійні і натрієві солі гумінових кислот - не менше 90 г / л
Органічна речовина - 250 г / л
Фульвокислоти - 50 г / л
Амінохелати макро і мікроелементів, г / л:
Азот загальний (N) - не менше 20 г / л; P2O5 - 15 г / л; K2O - 1 г / л;
Na - 28; S - 5; Mg - 1; Fe - 1; Cu - 1; Mn - 1; B - 3; pH - 7,5 - 8
Амінокислоти і вітаміни (лізин, метіонін, В1, В3, В12, С) - 50 г / л.
Рекомендації до застосування:
Передпосівна обробка насіння, саджанців, бульб та іншого посівного матеріалу - 0,3 - 3 л / т. Кількість робочого розчину розраховується виходячи з норми витрати води. Обробку необхідно проводити перед посівом або попереднім замочуванням на 2 - 12:00.
ЛИСТЯНІ ОБРОБКИ:
Овочеві культури: в теплицях і відкритому грунті: 100-200 мл / 100 л води або 1-2 л / га, 2-5 обробок кожні 7-15 днів починаючи з пересадки.
Плодові культури: 100-200 мл / 100 л води або 1-2 л / га, від 3 до 5 обробок (перед бутонізації, після опадання пелюсток, перед зав'язуванням плодів, на початку росту плодів і через 10 днів, а також в разі призупинення зростання і розвитку).
Квітково-декоративні: 70-50 мл / 100 л води або 0,5-1,5 л / га кожні 10-15 днів. 3-5 обробок протягом всього періоду активного росту.
Польові культури: 0,5-2,5 л / га, 1-3 обробки за сезон.
ФЕРТИГАЦІЯ:
Активізація грунту, почвосмеси перед висадкою: 10-20 л / га за 5-7 днів до посіву.
Овочеві культури: 1-2 л / га, 3 обробки після пересадки, перед бутонізації та в фазу зав'язі плоду.
Плодові культури: 1-3 л / га, 2-3 обробки.
Польові культури: 1-2 л / га, 2-3 обробки.